642.5(075.8)
О-64
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгів.-екон. коледж Київ. нац. торгів-екон. ун-ту, Харків. кооперат. торг.-екон. коледж. - Харків : Світ Книг, . - 411 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 393-394 (33 назви). - ISBN 978-966-2678-20-8

УДК
642.5(075.8)
640.43/.44(075.8)
338.488.2(075.8)

Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- меню -- обслуговування туристів -- обслуживание туристов -- сервісне обслуговування -- сервисное обслуживание -- організація харчування -- организация питания -- харчування туристів -- питание туристов -- туризм -- види туризму -- виды туризма --
Додаткові точки доступу: