>
664-93(075.8)
Т38
Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 312 с. : іл. - ISBN 978-966-405-399-7 : 27.29 грн., 46.00 грн., 50.00 грн.
Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- обладнання харчових виробництв -- малий бізнес -- малый бизнес -- середній бізнес -- средний бизнес -- техніка харчових виробництв -- техника пищевых производств -- технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- технологічне устаткування -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- 3333 --
Анотація:
Навчальний посібник складається з трьох частин, які були раніше підготовлені та видані окремо. У ньому узагальнено відомості про стан технічного забезпечення м'ясопереробних, молокопереробних, хлібопекарських і кондитерських підприємств малого та середнього бізнесу. Наведено сучасні форми організації технологічних комплексів із виробництва продуктів харчування та описано провідне технологічне обладнання. Посібник призначається для навчання студентів-механіків ВНЗ харчового профілю, також може бути використаний студентами інженерних спеціальностей технологічного напряму під час розгляду питань, пов'язаних із проектуванням підприємств малого та середнього бізнесу, конструюванням та експлуатацією окремих видів обладнання, зокрема технологічних комплексів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Журавльов, Сергій Володимирович
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Т38
| УДК | |
| 664-93(075.8) |
Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- обладнання харчових виробництв -- малий бізнес -- малый бизнес -- середній бізнес -- средний бизнес -- техніка харчових виробництв -- техника пищевых производств -- технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- технологічне устаткування -- харчові підприємства -- пищевые предприятия -- 3333 --
Анотація:
Навчальний посібник складається з трьох частин, які були раніше підготовлені та видані окремо. У ньому узагальнено відомості про стан технічного забезпечення м'ясопереробних, молокопереробних, хлібопекарських і кондитерських підприємств малого та середнього бізнесу. Наведено сучасні форми організації технологічних комплексів із виробництва продуктів харчування та описано провідне технологічне обладнання. Посібник призначається для навчання студентів-механіків ВНЗ харчового профілю, також може бути використаний студентами інженерних спеціальностей технологічного напряму під час розгляду питань, пов'язаних із проектуванням підприємств малого та середнього бізнесу, конструюванням та експлуатацією окремих видів обладнання, зокрема технологічних комплексів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Журавльов, Сергій Володимирович
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 9 | 9 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230984 Х-230985 Х-231665 Х-232861 Х-232862 Х-232863 Х-232864 Х-232865 Х-233260 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|