
>
664.73(072)
У 31
Удосконалення процесу плющення різних видів круп [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять з дисц."Актуальні проблеми галузі" для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "спеціаліст" 7.091701 за спец. "Технологія зберігання і переробки зерна" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 7 с.
Ключові слова: органолептичні -- фізико -- хімічні -- показники -- якість -- пластівці --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Теймурова, Анжеліка Тагирівна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
У 31
УДК | |
664.73(072) |
Ключові слова: органолептичні -- фізико -- хімічні -- показники -- якість -- пластівці --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Теймурова, Анжеліка Тагирівна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|