.
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / О. В. Котляр, А. М. Діхтярь ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 25 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67797 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 23-24

Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Діджиталізація в ресторанній індустрії» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти діджиталізації в ресторанній індустрії. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу: