
>
Котляр, Олег Володимирович.Діджиталізація в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / О. В. Котляр, А. М. Діхтярь ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 25 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67797 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 23-24
Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Діджиталізація в ресторанній індустрії» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти діджиталізації в ресторанній індустрії. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
Котляр, Олег Володимирович.
Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Діджиталізація в ресторанній індустрії» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти діджиталізації в ресторанній індустрії. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |