619:614.31:637.5(0,72)
Х 76
.
Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : навч. посібник / В. Т. Хомич, Л. В. Баль-Прилипко ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : НУБіПУ, . - 114 с. : рис. - Бібліогр.: с. 111-113. - ISBN 978-617-7630-32-5 : Б. ц.

Предм. покаж.: с. 109-110
УДК
619:614.31:637.5(0,72)

Ключові слова: м'ясо -- мясо -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- технологія м'яса -- технология мяса -- гістологічні методи дослідження -- гистологические методы исследования -- мікроструктурний аналіз -- микроструктурный анализ --
Анотація:
У навчальному посібнику викладені основи технології м'яса і м'ясних продуктів та гістологічні методи їх досліджень. Посібник розраховано на студентів вищих навчальних аграрних закладів для підготовки фахівців освітнього рівня «Магістр» із спеціальностей «Харчові технології» і «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Додаткові точки доступу: