
>
640.43(075.8)
М 20
Малюк, Людмила Петрівна.Організація обслуговування напоями [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк, Т. П. Кононенко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2014. - 224 с. : табл., рис. + дод. 216-223 с. - Бібліогр.: с. 191-195. - Глосарій: с. 193-207. - Слов. дегустатора: с. 208-214 . - ISBN 978-966-405-336-2 : 100.00 грн.
Ключові слова: напої -- напитки -- обслуговування напоями -- обслуживание напитками -- культура споживання напоїв -- культура потребления напитков -- рецептура напоїв -- рецептура напитков -- підбір напоїв до страв -- подбор напитков к блюдам --
Анотація:
У навчальному посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування напоями в закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Наведено методи, форми обслуговування споживачів. Висвітлено основні правила подавання напоїв та їх рецептуру, відображено специфіку культури їх споживання, принципи підбору напоїв до страв. Розглянуто сучасні підходи до організації роботи барменів у барах різного класу, раціональну організацію робочого місця, вимоги щодо професійних якостей бармена. Навчальний посібник розроблено відповідно до освітньо-професійної програми та освітньо-професійної характеристики підготовки бакалаврів. Рекомендується для студентів вищих навчальних закладів торгово-економічних спеціальностей усіх форм навчання, аспірантів, викладачів та фахівців сфери обслуговування.
Додаткові точки доступу:
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
М 20
Малюк, Людмила Петрівна.
УДК | |
640.43(075.8) | |
641.87(075.8) |
Ключові слова: напої -- напитки -- обслуговування напоями -- обслуживание напитками -- культура споживання напоїв -- культура потребления напитков -- рецептура напоїв -- рецептура напитков -- підбір напоїв до страв -- подбор напитков к блюдам --
Анотація:
У навчальному посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування напоями в закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Наведено методи, форми обслуговування споживачів. Висвітлено основні правила подавання напоїв та їх рецептуру, відображено специфіку культури їх споживання, принципи підбору напоїв до страв. Розглянуто сучасні підходи до організації роботи барменів у барах різного класу, раціональну організацію робочого місця, вимоги щодо професійних якостей бармена. Навчальний посібник розроблено відповідно до освітньо-професійної програми та освітньо-професійної характеристики підготовки бакалаврів. Рекомендується для студентів вищих навчальних закладів торгово-економічних спеціальностей усіх форм навчання, аспірантів, викладачів та фахівців сфери обслуговування.
Додаткові точки доступу:
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001503 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|