Хімія [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання зі спец. 181 Харчові технології. Розділ 3 / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б. в.], . - 86 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67878 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 85. - Б. ц.

Ключові слова: хімія -- химия -- харчові технології -- пищевые технологии -- термодинаміка -- термодинамика -- дисперсні системи -- дисперсные системы -- високомолекулярні сполуки -- высокомолекулярные соединения --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Хімія. Розділ 3». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, завдання для самостійної роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу: