
>
Хімія [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання зі спец. 181 Харчові технології. Розділ 3 / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б. в.], 2025. - 86 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67878 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 85. - Б. ц.
Ключові слова: хімія -- химия -- харчові технології -- пищевые технологии -- термодинаміка -- термодинамика -- дисперсні системи -- дисперсные системы -- високомолекулярні сполуки -- высокомолекулярные соединения --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Хімія. Розділ 3». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, завдання для самостійної роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: хімія -- химия -- харчові технології -- пищевые технологии -- термодинаміка -- термодинамика -- дисперсні системи -- дисперсные системы -- високомолекулярні сполуки -- высокомолекулярные соединения --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Хімія. Розділ 3». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, завдання для самостійної роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Аксьонова, Олена Федорівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 11 |