Переробні і харчові галузі агропромислового комплексу України [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : [б. в.], . - 20 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67988 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 19. - Б. ц.

Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- агропромисловий комплекс -- агропромышленный комплекс -- продукція сільського господарства -- продукция сельского хозяйства --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання». У методичних вказівках пропонується ознайомлення з переробними і харчовими галузями агропромислового комплексу України, їх характеристиками та територіальним розташуванням. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу: