
>
Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вибіркової дисципліни для студ. I курсу напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 27 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33168 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 25. - Б. ц.
Ключові слова: продукція тваринництва -- продукция животноводства -- оздоровчі технології -- оздоровительные технологии -- сир плавлений -- сыр плавленый -- якість продукції -- качество продукции --
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна\авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: продукція тваринництва -- продукция животноводства -- оздоровчі технології -- оздоровительные технологии -- сир плавлений -- сыр плавленый -- якість продукції -- качество продукции --
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна\авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 318 |