Визначення якості зерна різними методами [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання для виконання лаб. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 20 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45457 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.

Ключові слова: щупи -- щупы -- проби зерна -- пробы зерна -- процес визначення вологості зерна -- процесс определения влажности зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Організація процесів переробних і харчових виробництв». Розглядаються види щупів, методика відбору проб зерна, процес визначення вологості, скловидності та засміченості зерна, прилади. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу: