
>
Сучасні системи харчування [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи здобувачів ден. та заоч. форм навч. освітнього ступеня магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Н. В. Федак. - Харків : [б. в.], 2022. - 12 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42474 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 10-12. - Б. ц.
Ключові слова: системи харчування -- системы питания -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: системи харчування -- системы питания -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 78 |