
>
Фаховий колоквіум [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисц. для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2021. - 18 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42638 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.
Ключові слова: колоквіум фаховий -- коллоквиум профессиональный -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- навчання у внз -- обучение в вуз -- оцінка знань -- оценка знаний --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: колоквіум фаховий -- коллоквиум профессиональный -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- навчання у внз -- обучение в вуз -- оцінка знань -- оценка знаний --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Фощан, Андрій Леонтійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 79 |