Фаховий колоквіум [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисц. для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], . - 18 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42638 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.

Ключові слова: колоквіум фаховий -- коллоквиум профессиональный -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- навчання у внз -- обучение в вуз -- оцінка знань -- оценка знаний --
Додаткові точки доступу: