
>
Кучерук, Зіновія Іванівна.Технологія кондитерських виробів [Електронний ресурс] : навч. посіб. для самост. вивчення курсу / З. І. Кучерук, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 179 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6965 (Репозитарій)
Ключові слова: шоколад -- драже -- виробництво халви -- производство халвы -- формування тіста -- формирование теста -- виробництво вафель -- производство вафель -- випічні напівфабрикати -- выпечные полуфабрикаты --
Додаткові точки доступу:
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Ключові слова: шоколад -- драже -- виробництво халви -- производство халвы -- формування тіста -- формирование теста -- виробництво вафель -- производство вафель -- випічні напівфабрикати -- выпечные полуфабрикаты --
Додаткові точки доступу:
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 201 |