664(075.8)
З-41
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [Текст] : підручник / О. В. Богомолов [та ін.] ; під ред. О. І. Шаповаленка, О. М. Сафонової. - Харків : Еспада, . - 544 с. : iл. - Бібліогр.: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5

Зміст:
Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання
Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини
Переробка сировини тваринного походження
Переробка сільськогосподарської сировини та відходів переробних і харчових виробництв у комбікормову продукцію
УДК
664(075.8)

Ключові слова: технологія борошна -- технология муки -- технологія хлібобулочних виробів -- технология хлебобулочных изделий -- технологія макаронніх виробів -- технология макаронных изделий -- технологія крупів -- технология круп -- технологія рослинної олії -- технология растительного масла -- технологія цукру -- технология сахара -- технологія комбікормової продукції -- технология комбикормовой продукции -- технологія зберігання -- харчова сировина -- переробка м'яса -- переработка мяса -- переробка молока -- переработка молока -- переробка яєць -- переработка яиц -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- переробка ягід -- переработка ягод --
Анотація:
У підручнику підготовленому досвідченими фахівцями, висвітлені питання переробки продукції продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировнини та основні технологічні стадії її переробки, про особливості зберігання сировини та готової продукції, про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями, що пов'язані з переробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу.
Додаткові точки доступу: