
>
664(075.8)
З-41
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [Текст] : підручник / О. В. Богомолов [та ін.] ; під ред. О. І. Шаповаленка, О. М. Сафонової. - Харків : Еспада, 2008. - 544 с. : iл. - Бібліогр.: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5
Зміст: >
Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання
Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини
Переробка сировини тваринного походження
Переробка сільськогосподарської сировини та відходів переробних і харчових виробництв у комбікормову продукцію
Ключові слова: технологія борошна -- технология муки -- технологія хлібобулочних виробів -- технология хлебобулочных изделий -- технологія макаронніх виробів -- технология макаронных изделий -- технологія крупів -- технология круп -- технологія рослинної олії -- технология растительного масла -- технологія цукру -- технология сахара -- технологія комбікормової продукції -- технология комбикормовой продукции -- технологія зберігання -- харчова сировина -- переробка м'яса -- переработка мяса -- переробка молока -- переработка молока -- переробка яєць -- переработка яиц -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- переробка ягід -- переработка ягод --
Анотація:
У підручнику підготовленому досвідченими фахівцями, висвітлені питання переробки продукції продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировнини та основні технологічні стадії її переробки, про особливості зберігання сировини та готової продукції, про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями, що пов'язані з переробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Верешко, Наталя В'ячеславівна
Сафонова, Ольга Миколаївна
Черевко, Олександр Іванович
Шаповаленко, Олег Іванович
Шаповаленко, Олег Іванович\під ред.\
Сафонова, Ольга Миколаївна\під ред.\
З-41
Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання
Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини
Переробка сировини тваринного походження
Переробка сільськогосподарської сировини та відходів переробних і харчових виробництв у комбікормову продукцію
УДК | |
664(075.8) |
Ключові слова: технологія борошна -- технология муки -- технологія хлібобулочних виробів -- технология хлебобулочных изделий -- технологія макаронніх виробів -- технология макаронных изделий -- технологія крупів -- технология круп -- технологія рослинної олії -- технология растительного масла -- технологія цукру -- технология сахара -- технологія комбікормової продукції -- технология комбикормовой продукции -- технологія зберігання -- харчова сировина -- переробка м'яса -- переработка мяса -- переробка молока -- переработка молока -- переробка яєць -- переработка яиц -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- переробка ягід -- переработка ягод --
Анотація:
У підручнику підготовленому досвідченими фахівцями, висвітлені питання переробки продукції продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировнини та основні технологічні стадії її переробки, про особливості зберігання сировини та готової продукції, про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями, що пов'язані з переробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Верешко, Наталя В'ячеславівна
Сафонова, Ольга Миколаївна
Черевко, Олександр Іванович
Шаповаленко, Олег Іванович
Шаповаленко, Олег Іванович\під ред.\
Сафонова, Ольга Миколаївна\під ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 32 | 32 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 3 | 3 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 4 | 3 |
4 | Абонемент б.п. №6 (селище Докучаєвське-2) | 1 | 1 |
5 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 9 | 9 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 347670 349072 349863 349877 349878 349879 349924 351431 351430 351432 351433 351420 351486 351575 351576 351577 351583 354029 354033 354038 357466 360911 360920 360947 360948 360952 360953 358797 358798 358799 364969 365652 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 360921 358455 365025 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 362164 362165 0001532 0001533 |
4 | Абонемент б.п. №6 (селище Докучаєвське-2) | АГ-535014 |
5 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-215425 Х-222050 Х-231580 Х-233510 Х-к.3641/1 Х-к.3641/1 Х-к.3641/2 Х-к.3641/4 Х-к.3641/8 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Вступ до фаху | 1 |
2 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | ПЕРЕРОБКА ТА ЗБЕРІГАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ | 1 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
4 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
5 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
6 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|