664(075.8)
Л 12
Лабораторний практикум з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 181 Харчові технології спеціаліз. Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, . - 192 с. : іл. - ISBN 978-966-637-857-9 : 70.00 грн., 100.00 грн.

УДК
664(075.8)
637.1(075.8)

Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- аналіз харчових продуктів -- анализ пищевых продуктов -- загальна технологія -- общая технология -- рослинна сировина -- растительное сырье -- технологія консервування -- технология консервирования -- технологія молока та молочних продуктів -- технология молока и молочных продуктов -- харчові жири -- пищевые жиры -- харчові технології -- пищевые технологии -- 3333 --
Анотація:
Метою дисципліни є надання студентам теоретичних знань у галузі харчових технологій отримання різних продуктів із рослинної (зерна, борошна, плодів,овочів) та тваринної (молока, м'яса, риби,яєць та ін.) сировини, які виробляються як на великих і малих підприємствах харчової промисловості, так і на підприємствах ресторанного бізнесу, а також у кулінарних і кондитерських цехах супермаркетів, формування у студентів-технологів професіоналізму та компетентності як гарантії успіху при подальшому працевлаштуванні.
Додаткові точки доступу: