
>
637.5(075)
Ц 55
Цехмістренко, Світлана Іванівна.Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко. - Біла Церква : [б. в.], 2014. - 192 с. - Бібліогр.: с. 169. - ISBN 978-617-657-016-5
Предм. покажч.: с. 183-189
Ключові слова: морфологичний склад м'яса -- морфологический состав мяса -- хімічний склад -- химический состав -- метаболізм -- метаболизм -- біохімія жирової тканини -- биохимия жировой ткани -- якість м'яса -- качество мяса -- біохімія субпродуктів -- биохимия субпродуктов --
Ц 55
Цехмістренко, Світлана Іванівна.
Предм. покажч.: с. 183-189
УДК | |
637.5(075) |
Ключові слова: морфологичний склад м'яса -- морфологический состав мяса -- хімічний склад -- химический состав -- метаболізм -- метаболизм -- біохімія жирової тканини -- биохимия жировой ткани -- якість м'яса -- качество мяса -- біохімія субпродуктів -- биохимия субпродуктов --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 360372 360373 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-229201 Х-229202 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 31 | Біомедична інженерія (163) | Біохімія | 2 |
2 | 31 | Біомедична інженерія (163) | Біохімія | 2 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Біохімія | 3 |
4 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Біохімія у тваринництві | 4 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія м'яса. Мясопродуктів та риби + Технологія консервування плодів | 4 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія м'яса. Мясопродуктів та риби + Технологія консервування плодів | 4 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|