.
Технологія зберігання плодів, овочів та винограду [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], . - 336 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 328-330 (33 назви). - Б. ц.

Зміст:
Харчова цінність овочів, фруктів та картоплі
Товарна характеристика фруктів та овочів згідно зі стандартами
Фізичні властивості фруктів та овочів
Фактори, які впливають на якість і тривалість зберігання фруктів та овочів
Зберігання фруктів та овочів
Умови зберігання фруктів та овочів
Загальна характеристика способів зберігання овочів та фруктів
Особливості фруктів, овочів та картоплі під час тривалого зберігання
Технологія зберігання плодів, овочів і картоплі
Втрати під час зберігання овочів, фруктів та картоплі
Ключові слова: овочі -- овощи -- фрукти -- фрукты -- картопля -- картофель -- харчова цінність -- пищевая ценность -- якість зберігання -- качество хранения -- тривалість зберігання -- длительность хранения -- технологія зберігання -- технология хранения --
Додаткові точки доступу: