664(075)
Т 38
Технологія продукції харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова ; під ред. Ф. В. Перцевого. - Харків : ХДУХТ, . - 314 с. : табл. - Бібліогр.: с. 311-314. - ISBN 966-405-013-Х

УДК
664(075)

Ключові слова: технологія м’яса -- технология мяса -- м’ясопродуктів -- мясопродуктов -- технологія молока -- технология молока -- технологія риби -- технология рыбы -- технологія кондитерських виробів -- технология кондиторских изделий -- технологія жирів -- технология жиров -- технологія безалкогольних -- технология безалкогольных -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- переробка ягод -- переработка ягод --
Додаткові точки доступу: