
>
664(075)
Т 38
Технологія продукції харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова ; під ред. Ф. В. Перцевого. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 314 с. : табл. - Бібліогр.: с. 311-314. - ISBN 966-405-013-Х
Ключові слова: технологія м’яса -- технология мяса -- м’ясопродуктів -- мясопродуктов -- технологія молока -- технология молока -- технологія риби -- технология рыбы -- технологія кондитерських виробів -- технология кондиторских изделий -- технологія жирів -- технология жиров -- технологія безалкогольних -- технология безалкогольных -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- переробка ягод -- переработка ягод --
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович\авт.-уклад.\
Камсуліна, Наталія Валеріївна\авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\авт.-уклад.\
Перцевий, Федір Всеволодович\під ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Т 38
УДК | |
664(075) |
Ключові слова: технологія м’яса -- технология мяса -- м’ясопродуктів -- мясопродуктов -- технологія молока -- технология молока -- технологія риби -- технология рыбы -- технологія кондитерських виробів -- технология кондиторских изделий -- технологія жирів -- технология жиров -- технологія безалкогольних -- технология безалкогольных -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- переробка ягод -- переработка ягод --
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович\авт.-уклад.\
Камсуліна, Наталія Валеріївна\авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\авт.-уклад.\
Перцевий, Федір Всеволодович\під ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 361385 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва | 5 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 175 |