>
641/642(075.8)
П 32
Пивоваров, Павло Петрович.Теоретичні основи технології громадського харчування [Текст]. Ч. 2. Вуглеводи в технологічному процесі виробництва продукції громадського харчування / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - 162 с. : iл., табл.
Ключові слова: вуглеводи -- цукор -- цукристі речовини -- крохмаль -- карагенан -- камедь --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
П 32
Пивоваров, Павло Петрович.
| УДК | |
| 641/642(075.8) | |
| 613.26(075.8) |
Ключові слова: вуглеводи -- цукор -- цукристі речовини -- крохмаль -- карагенан -- камедь --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 329588 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|