
>
664.665.016.8
Г 17
Галясний, Іван Володимирович.Утворення пінної структури бездріжджових безглютенових виробів: теоретичні та практичні аспекти [Текст] : монографія / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, 2021. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 99-116 (156 назв). - ISBN 978-617-7944-22-4
Зміст: >
Сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів
Технологічні рішення для розробки технології бездріжджових безглютенових хлібців
Закономірності утворення структури бездріжджового безглютенового хлібного тіста
Ключові слова: хліб -- хлеб -- безглютеновий -- безглютеновый -- хлібці -- хлебцы -- хлібне тісто -- хлебное тесто --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Г 17
Галясний, Іван Володимирович.
Сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів
Технологічні рішення для розробки технології бездріжджових безглютенових хлібців
Закономірності утворення структури бездріжджового безглютенового хлібного тіста
УДК | |
664.665.016.8 |
Ключові слова: хліб -- хлеб -- безглютеновий -- безглютеновый -- хлібці -- хлебцы -- хлібне тісто -- хлебное тесто --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 0000130 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|