664.665.016.8
Г 17
.
Утворення пінної структури бездріжджових безглютенових виробів: теоретичні та практичні аспекти [Текст] : монографія / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, . - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 99-116 (156 назв). - ISBN 978-617-7944-22-4

Зміст:
Сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів
Технологічні рішення для розробки технології бездріжджових безглютенових хлібців
Закономірності утворення структури бездріжджового безглютенового хлібного тіста
УДК
664.665.016.8

Ключові слова: хліб -- хлеб -- безглютеновий -- безглютеновый -- хлібці -- хлебцы -- хлібне тісто -- хлебное тесто --
Додаткові точки доступу: