
>
664(072)
П 78
Продукція функціонального призначення в галузі. Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять з дисц. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 18 с. : табл.
Ключові слова: насіння льону -- семена льна --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
П 78
УДК | |
664(072) |
Ключові слова: насіння льону -- семена льна --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н1 б/н2 б/н3 б/н4 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 5 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 5 |
4 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 5 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Основи зберігання і переробки зерна | 6 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Основи зберігання і переробки зерна | 6 |
7 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 6 |
8 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Загальна технологія ПХВ | 6 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Основи зберігання і переробки зерна | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|