>
664.7(02.064)
Ш 20
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Технологія крупів підвищеної харчової цінності [Текст] : монографія / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Діса плюс, 2017. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 114-129 (217 назв). - ISBN 978-617-7384-68-6
Додаткові точки доступу:
Дугіна, Катерина Валентинівна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
Всього примірників |
Вільних примірників |
1 |
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) |
2 |
2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
інвентарні номери |
1 |
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) |
363797 363798
|
# |
Факультет |
Спеціальність |
Дисципліна |
Семестр |
# |
Посилання |
Кількість завантажень / переходів |