Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. вказ. для самост. підготовки та викон. електронної лаборатор. роботи за темою Мінеральні речовини для студ. ден. та заоч. форм навч. освітньо-кваліфікац рівня «бакалавр» напряму підготовки 1401 Сфера обслуговування спеціальності 6.140100 Готельно-ресторанна справа / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Т. О. Кузнецова, І. С. Пілюгіна. - Харків : [б. в.], . - 35 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20109 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: харчова хімія -- пищевая химия -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- лабораторні роботи -- лабораторные работы -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- сфера обслуговування -- сфера обслуживания --
Додаткові точки доступу: