
>
663.1(076)
Т 38
Технічна мікробіологія [Текст] : практикум для здобувачів вищої освіти / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : Світ Книг, 2020. - 180 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8634 (Репозитарій). - 150.00 грн.
Зміст: >
Методи дослідження прокаріот. Морфологія прокаріот
Цитохімічні методи дослідження мікроорганізмів
Харчування мікроорганізмів
Культуральні ознаки мікроорганізмів. Стандартні мікробіологічні методи досліджень природних субстратів: води, повітря, ґрунту, продуктів тваринництва
Перетворення мікроорганізмами безазотистих органічних речовин
Ключові слова: устаткування лабораторії -- оборудование лаборатории -- методи стерилізації -- методы стерилизации -- прокаріоти -- прокариоты -- дослідження мікрофлори -- исследование микрофлоры -- бродіння -- брожение -- окислення -- окисление -- гниття -- гниение --
Анотація:
Практикум вміщує учбовий матеріал, який обгрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності фахівців з товарознавства, експертизи товарів та спеціаластів ресторанної справи, в тому числі - науково-практичних знань з морфології та фізіології мікроорганизмів, біохімічних процесів, зумовлених життєдіяльністю мікробів, їх ролі у кругообігу речовин у природі, у зміні якості харчових продуктів і їхнього псування під час зберігання, а також ролі мікробів у біотехнологічних процесах. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, для учнів коледжів та ПТНЗ.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Бикова, Аліса Саліховна
Циганков, Олександр Валерійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Т 38
Методи дослідження прокаріот. Морфологія прокаріот
Цитохімічні методи дослідження мікроорганізмів
Харчування мікроорганізмів
Культуральні ознаки мікроорганізмів. Стандартні мікробіологічні методи досліджень природних субстратів: води, повітря, ґрунту, продуктів тваринництва
Перетворення мікроорганізмами безазотистих органічних речовин
УДК | |
663.1(076) | |
579.6(076) |
Ключові слова: устаткування лабораторії -- оборудование лаборатории -- методи стерилізації -- методы стерилизации -- прокаріоти -- прокариоты -- дослідження мікрофлори -- исследование микрофлоры -- бродіння -- брожение -- окислення -- окисление -- гниття -- гниение --
Анотація:
Практикум вміщує учбовий матеріал, який обгрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності фахівців з товарознавства, експертизи товарів та спеціаластів ресторанної справи, в тому числі - науково-практичних знань з морфології та фізіології мікроорганизмів, біохімічних процесів, зумовлених життєдіяльністю мікробів, їх ролі у кругообігу речовин у природі, у зміні якості харчових продуктів і їхнього псування під час зберігання, а також ролі мікробів у біотехнологічних процесах. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, для учнів коледжів та ПТНЗ.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Бикова, Аліса Саліховна
Циганков, Олександр Валерійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 6 | 6 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001085 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-233093 Х-233471 Х-233472 Х-233727 Х-233728 Х-233729 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 83 |
2 | Репозитарій |