
>
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Стандартизація, метрологія, сертифікація [Електронний ресурс] : навчальний посібник / С. Л. Юрченко, В. М. Онищенко, Т. М. Головко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024 - .
Ч. 1 : Стандартизація. - 2024. - 108 с. : рис. - Бібліогр.: с. 103-106. - Б. ц.
Ключові слова: стандартизація -- стандртизация -- нормативні документи -- нормативные документы -- міжнародна стандартизація -- международная стандартизация -- управління якістю -- управление качеством
Анотація: У першій частині навчального посібника висвітлено основні етапи становлення, нормативно-правову базу, об'єкти, принципи та методи стандартизації. Представлено рівні стандартизації, варіанти застосування стандартів в практиці міжнародної стандартизації. Надано характеристику міжнародних організацій зі стандартизації. Особливу увагу приділено вивченню нормативних документів. Розглянуто порядок розроблення нормативних документів, зокрема державних стандартів та технічних умов України, висвітлено їх структуру, вимоги до викладання, змісту, основні засади державного нагляду за додержанням стандартів. Призначено для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології», а також може бути корисним для підготовки широкого кола фахівців, діяльнсть яких пов'язано зі стандартизацією.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Головко, Тетяна Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
>Экз-ры полностью -933819115
Кол-во выдач 0
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Ключові слова: стандартизація -- стандртизация -- нормативні документи -- нормативные документы -- міжнародна стандартизація -- международная стандартизация -- управління якістю -- управление качеством
Анотація: У першій частині навчального посібника висвітлено основні етапи становлення, нормативно-правову базу, об'єкти, принципи та методи стандартизації. Представлено рівні стандартизації, варіанти застосування стандартів в практиці міжнародної стандартизації. Надано характеристику міжнародних організацій зі стандартизації. Особливу увагу приділено вивченню нормативних документів. Розглянуто порядок розроблення нормативних документів, зокрема державних стандартів та технічних умов України, висвітлено їх структуру, вимоги до викладання, змісту, основні засади державного нагляду за додержанням стандартів. Призначено для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології», а також може бути корисним для підготовки широкого кола фахівців, діяльнсть яких пов'язано зі стандартизацією.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Головко, Тетяна Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 80 |