
>
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаборатор. та практ. занять для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, М. Л. Серік. - Харків : [б. в.], 2025. - 42 с. : табл. + дод. 39-41 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67807 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 37-38. - Б. ц.
Ключові слова: технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- інжиніринг -- инжиниринг --
Анотація:
Методичні вказівки до лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в методичних вказівках являють собою рекомендації до проведення лабораторних та практичних робіт з дисципліни. Видання призначене здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: технології харчових виробництв -- технологии пищевых производств -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- продукція закладів ресторанного господарства -- продукция заведений ресторанного хозяйства -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- інжиніринг -- инжиниринг --
Анотація:
Методичні вказівки до лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості» розроблено відповідно до начальної програми. Матеріали, викладені в методичних вказівках являють собою рекомендації до проведення лабораторних та практичних робіт з дисципліни. Видання призначене здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |