
>
Основи технології галузі [Електронний ресурс] : методичні вказ. до лаборатор. занять із дисц. для с тудентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навч. Розділ 4 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Б. Б. Ботштейн, Т. М. Хаустова. - Харків : [б. в.], 2018. - 26 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7328 (Репозітарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Ботштейн, Белла Борисівна\авт.-уклад.\
Хаустова, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Ботштейн, Белла Борисівна\авт.-уклад.\
Хаустова, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 173 |
2 | Репозітарій |