
>
001.89(075.8)
М 52
Методологія та організація наукових досліджень [Текст] : навч. посібник / О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2017. - 187 с. : рис., табл. + дод. 165-186 с. - Бібліогр.: с. 162-163. - ISBN 978-966-405-425-3
Зміст: >
Основи наукознавства
Класифікація та організація
Системний аналіз як загальний метод наукових досліджень
Інформаційне забезпечення наукових досліджень
Наукові твори
Ключові слова: наука -- технологія -- технология -- оприлюднення результатів -- обнародование результатов -- кваліфікаційні роботи -- квалификационные работи -- здобувачі -- соискатели -- вища освіта -- высшее образование -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- практична підготовка -- практическая подготовка -- наукові -- научные -- науково-педагогічні -- научно-педагогические -- кадри -- кадры -- дисертаційна робота -- диссертационная работа -- захист -- защита --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено теоретичні засади методології науково-дослідної діяльності, надано конкретні рекомендації щодо виконання окремих видів наукових, навчально-дослідних робіт. Розглянуто роль, науки і наукових досліджень у сучасному світі, питання технології виконання наукового дослідження студентами і молодими науковцями. В окремих розділах охарактеризовано науково-дослідну роботу студентів, надано інформацію щодо підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів Посібник призначено для студентів спеціальності «Харчові технології». Він також може бути використаний студентами споріднених спеціальностей, аспірантами, інженерно-технічними працівниками галузі науково-дослідної сфери.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, Олена Іванівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
М 52
Основи наукознавства
Класифікація та організація
Системний аналіз як загальний метод наукових досліджень
Інформаційне забезпечення наукових досліджень
Наукові твори
УДК | |
001.89(075.8) |
Ключові слова: наука -- технологія -- технология -- оприлюднення результатів -- обнародование результатов -- кваліфікаційні роботи -- квалификационные работи -- здобувачі -- соискатели -- вища освіта -- высшее образование -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- практична підготовка -- практическая подготовка -- наукові -- научные -- науково-педагогічні -- научно-педагогические -- кадри -- кадры -- дисертаційна робота -- диссертационная работа -- захист -- защита --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлено теоретичні засади методології науково-дослідної діяльності, надано конкретні рекомендації щодо виконання окремих видів наукових, навчально-дослідних робіт. Розглянуто роль, науки і наукових досліджень у сучасному світі, питання технології виконання наукового дослідження студентами і молодими науковцями. В окремих розділах охарактеризовано науково-дослідну роботу студентів, надано інформацію щодо підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів Посібник призначено для студентів спеціальності «Харчові технології». Він також може бути використаний студентами споріднених спеціальностей, аспірантами, інженерно-технічними працівниками галузі науково-дослідної сфери.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, Олена Іванівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 8 | 8 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001417 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-231544 Х-231545 Х-231546 Х-231547 Х-231548 Х-231549 Х-231550 Х-233246 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|