
>
641.53.09(075.8)
У 79
Устаткування підприємств харчування. Практикум [Текст] : навч. посіб. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : ІНКОС, 2016 - .
Ч. 2 : Теплове устаткування / Г. В. Дейниченко [та ін.]. - Київ : ІНКОС, 2016. - 384 с. : рис., табл. + дод.: 363-380 с. - Бібліогр.: с. 381-382. - ISBN 978-617-598-108-5 : 150.00 грн.
Ключові слова: теплове устаткування -- тепловое оборудование -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- теплогенеруючі пристрої -- теплогенерирующие устройства -- обладнання ресторанного господарства -- оборудование ресторанного хозяйства
Анотація: В навчальному посібнику наведені загальні методичні рекомендації, які містять методику і правила проведення лабораторних занять з теплового устаткування закладів ресторанного господарства. Кожна лабораторна робота складається з теоретичної частини з інформацією про класифікацію, призначення, будову, правила експлуатації певної групи сучасного теплового устаткування та практичної частини, що її треба виконати студентам. Наведені методики розрахунку теплового балансу, техніко-економічних по- казників, окремих видів теплогенеруючих пристроїв теплового устаткування, надані засоби з техніки безпеки під час роботи з цим устаткуванням. Для закріплення та більш глибокого вивчення матеріалу наприкінці кожної лабораторної роботи наведені контрольні запитання, тести, ситуаційні завдання. Навчальний посібник призначений для студентів напрямів підготовки 6.050502 «Інженерна механіка», 6.051701 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчання.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Постнов, Геннадій Михайлович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Червоний, Віталій Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью УДК 66.013.5:664./У 79-937896081
Имеются экземпляры в отделах:
У 79
Устаткування підприємств харчування. Практикум [Текст] : навч. посіб. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : ІНКОС, 2016 - .
УДК | |
641.53.09(075.8) | |
641.542(075.8) |
Ключові слова: теплове устаткування -- тепловое оборудование -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- теплогенеруючі пристрої -- теплогенерирующие устройства -- обладнання ресторанного господарства -- оборудование ресторанного хозяйства
Анотація: В навчальному посібнику наведені загальні методичні рекомендації, які містять методику і правила проведення лабораторних занять з теплового устаткування закладів ресторанного господарства. Кожна лабораторна робота складається з теоретичної частини з інформацією про класифікацію, призначення, будову, правила експлуатації певної групи сучасного теплового устаткування та практичної частини, що її треба виконати студентам. Наведені методики розрахунку теплового балансу, техніко-економічних по- казників, окремих видів теплогенеруючих пристроїв теплового устаткування, надані засоби з техніки безпеки під час роботи з цим устаткуванням. Для закріплення та більш глибокого вивчення матеріалу наприкінці кожної лабораторної роботи наведені контрольні запитання, тести, ситуаційні завдання. Навчальний посібник призначений для студентів напрямів підготовки 6.050502 «Інженерна механіка», 6.051701 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчання.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Постнов, Геннадій Михайлович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Червоний, Віталій Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Имеются экземпляры в отделах:
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001502 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|