
>
664.002.2
П 78
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. : тези доп. : у 4 ч. (м. Харків, 19 трав. 2011 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2011 - .
Ч. 1, секції 1-2 / за ред.: О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк. - 2011. - 130 с. - ISBN 978-966-405-204-4
Зміст: >
Нові технології продуктів харчування
Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович\за ред.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью 664.002.2/П 78-107509
Имеются экземпляры в отделах:
П 78
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. : тези доп. : у 4 ч. (м. Харків, 19 трав. 2011 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2011 - .
Нові технології продуктів харчування
Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі
УДК | |
664.002.2 |
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович\за ред.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Имеются экземпляры в отделах:
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 349801 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 6 |