664.002.2
П 78
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. : тези доп. : у 4 ч. (м. Харків, 19 трав. 2011 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2011 - .
Ч. 1, секції 1-2 / за ред.: О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. А. Маяк. - 2011. - 130 с. - ISBN 978-966-405-204-4

Зміст:
Нові технології продуктів харчування
Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі
УДК
664.002.2
Додаткові точки доступу:




Экз-ры полностью 664.002.2/П 78-107509
Имеются экземпляры в отделах: