
>
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес [Електронний ресурс] : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 трав. 2025 р.) / Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти", Харків. обл. держ. адмін., Департамент освіти та науки, Держ. біотехнол. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій, Держ. торг.-екон. ун-т, Сум. нац. аграр. ун-т, Полтав. ун-т економіки і торгівлі ; ред. кол.: В. М. Михайлов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 191 с. : рис., табл.
Переклад назви: Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові виробництва -- пищевые производства -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Анотація:
Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, ресторанного господарства, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Серік, Максим Леонідович\ред. кол.\
Янчева, Марина Олександрівна\ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\ред. кол.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\ред. кол.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\ред. кол.\
Євлаш, Вікторія Владленівна\ред. кол.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\ред. кол.\
Камбулова, Юлія Вікторівна\ред. кол.\
Шутюк, В. В.\ред. кол.\
Кравченко, Михайло Федорович\ред. кол.\
Перцевой, Федір Всеволодович\ред. кол.\
Капліна, Т. В.\ред. кол.\
Дугіна, Катерина Валентинівна\ред. кол.\
Шенгисов, А. У.\ред. кол.\
Сметанська, Ірина Миколаївна\ред. кол.\
Магеррамов, Микаіл\ред. кол.\
Алієв, Б. А.\ред. кол.\
Мухтарханова, Р. Б.\ред. кол.\
Оробченко, А. С.\ред. кол.\
Буторина, Н. М.\ред. кол.\
Степаненко, Сергій Віталійович\ред. кол.\
Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти"
Харків. обл. держ. адмін. Департамент освіти та науки
Держ. біотехнол. ун-т
Нац. ун-т харч. технологій
Держ. торг.-екон. ун-т
Сум. нац. аграр. ун-т
Полтав. ун-т економіки і торгівлі
Переклад назви: Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові виробництва -- пищевые производства -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Анотація:
Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, ресторанного господарства, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Серік, Максим Леонідович\ред. кол.\
Янчева, Марина Олександрівна\ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\ред. кол.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\ред. кол.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\ред. кол.\
Євлаш, Вікторія Владленівна\ред. кол.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\ред. кол.\
Камбулова, Юлія Вікторівна\ред. кол.\
Шутюк, В. В.\ред. кол.\
Кравченко, Михайло Федорович\ред. кол.\
Перцевой, Федір Всеволодович\ред. кол.\
Капліна, Т. В.\ред. кол.\
Дугіна, Катерина Валентинівна\ред. кол.\
Шенгисов, А. У.\ред. кол.\
Сметанська, Ірина Миколаївна\ред. кол.\
Магеррамов, Микаіл\ред. кол.\
Алієв, Б. А.\ред. кол.\
Мухтарханова, Р. Б.\ред. кол.\
Оробченко, А. С.\ред. кол.\
Буторина, Н. М.\ред. кол.\
Степаненко, Сергій Віталійович\ред. кол.\
Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти"
Харків. обл. держ. адмін. Департамент освіти та науки
Держ. біотехнол. ун-т
Нац. ун-т харч. технологій
Держ. торг.-екон. ун-т
Сум. нац. аграр. ун-т
Полтав. ун-т економіки і торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 140 |