Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес [Електронний ресурс] : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 трав. 2025 р.) / Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти", Харків. обл. держ. адмін., Департамент освіти та науки, Держ. біотехнол. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій, Держ. торг.-екон. ун-т, Сум. нац. аграр. ун-т, Полтав. ун-т економіки і торгівлі ; ред. кол.: В. М. Михайлов [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 191 с. : рис., табл.

Переклад назви: Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові виробництва -- пищевые производства -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Анотація:
Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, ресторанного господарства, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу: