641(075.8)
К 90
Кулінарологія [Текст] : навч. посібник : в 3 ч. / М. М. Поплавський [та ін.] ; за ред. М. І. Пересічного. - Київ : КНУКіМ, 2018.
Ч. 3. - 2018. - 264 с. - ISBN 978-966-602-234-2 : 200.00 грн.

УДК
641(075.8)
664(075.8)

Ключові слова: кулінарія -- кулинария -- приготування їжі -- приготовление пищи -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- кулінарні вироби -- кулинарные изделия -- кулінарологія -- кулинарология -- фізико-хімічні процеси -- физико-химические процессы -- 3333
Анотація: У навчальному посібнику розкрито спектр питань розвитку кулінарології (науки про кулінарне мистецтво), присвячених загальним уявленням про технології продукції в закладах ресторанного господарства; технології обробляння сировини і виготовлення напівфабрикатів; фізико-хімічні процеси, які відбуваються у продуктах під час кулінарного оброблення; діагностиці технологічних процесів виробництва кулінарної продукції; способам управління технологічними процесами з метою отримання готової продукції високої якості при найменших витратах сировини і продуктів; вимогам до якості кулінарної продукції, булочних та борошняних кондитерських виробів, їх змінах в технологічному процесі; правилам оформлення і подачі страв, булочних та борошняних кондитерських виробів; термінам їх збереження та реалізації.Экз-ры полностью 641+664(075.8)/К90-987558148
Имеются экземпляры в отделах: