
>
Технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит для студ. спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів). Розділ. Технологія хліба / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. - Харків : [б. в.], 2022. - 91 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33978 (Репозиторій). - Б. ц.
Ключові слова: технологія галузі -- технология отрасли -- технологія хліба -- технология хлеба -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты --
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: технологія галузі -- технология отрасли -- технологія хліба -- технология хлеба -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты --
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 87 |