664.8.036.53(075.8)
Р 70
Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, . - 150 с. : рис., табл. + дод. 145-147 с. - Бібліогр.: с. 148-149. - ISBN 978-966-405-352-2 : 30.00 грн., 9.28 грн.

Зміст:
Машина для миття плодів та овочів
Центрифуга
Сепаратор
Молоткова дробарка
Гомогенізатор
Протиральна машина
Вакуум-випарний апарат з внутрішньою нагрівальною камерою
Роторний плівковий апарат
Вертикальний автоклав
Барабанний роторний стерелізатор безперервної дії
Вертикальний кожухотрубний пастеризатор
Апарат для НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння
УДК
664.8.036.53(075.8)

Ключові слова: технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- консервні виробництва -- консервные производства -- розрахунок -- расчет -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Анотація:
У навчальному посібнику у формі розрахункових залежностей містяться теоретичні відомості про деякі види технологічного обладнання консервних виробництв, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитання для самостійної підготовки. Посібник може бути використаний для розв'язання контрольних та індивідуальних завдань студентів-заочників, під час виконання курсових і дипломних проектів. Посібник призначено для студентів, які навчаються за освітньо-квалікаційним рівнем «магістр» та «спеціаліст» кваліфікації «інженер-механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробницгв.
Додаткові точки доступу: