
>
664.8.036.53(075.8)
Р 70
Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2014. - 150 с. : рис., табл. + дод. 145-147 с. - Бібліогр.: с. 148-149. - ISBN 978-966-405-352-2 : 30.00 грн., 9.28 грн.
Зміст: >
Машина для миття плодів та овочів
Центрифуга
Сепаратор
Молоткова дробарка
Гомогенізатор
Протиральна машина
Вакуум-випарний апарат з внутрішньою нагрівальною камерою
Роторний плівковий апарат
Вертикальний автоклав
Барабанний роторний стерелізатор безперервної дії
Вертикальний кожухотрубний пастеризатор
Апарат для НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння
Ключові слова: технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- консервні виробництва -- консервные производства -- розрахунок -- расчет -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Анотація:
У навчальному посібнику у формі розрахункових залежностей містяться теоретичні відомості про деякі види технологічного обладнання консервних виробництв, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитання для самостійної підготовки. Посібник може бути використаний для розв'язання контрольних та індивідуальних завдань студентів-заочників, під час виконання курсових і дипломних проектів. Посібник призначено для студентів, які навчаються за освітньо-квалікаційним рівнем «магістр» та «спеціаліст» кваліфікації «інженер-механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробницгв.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Р 70
Машина для миття плодів та овочів
Центрифуга
Сепаратор
Молоткова дробарка
Гомогенізатор
Протиральна машина
Вакуум-випарний апарат з внутрішньою нагрівальною камерою
Роторний плівковий апарат
Вертикальний автоклав
Барабанний роторний стерелізатор безперервної дії
Вертикальний кожухотрубний пастеризатор
Апарат для НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння
УДК | |
664.8.036.53(075.8) |
Ключові слова: технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- консервні виробництва -- консервные производства -- розрахунок -- расчет -- харчові виробництва -- пищевые производства --
Анотація:
У навчальному посібнику у формі розрахункових залежностей містяться теоретичні відомості про деякі види технологічного обладнання консервних виробництв, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитання для самостійної підготовки. Посібник може бути використаний для розв'язання контрольних та індивідуальних завдань студентів-заочників, під час виконання курсових і дипломних проектів. Посібник призначено для студентів, які навчаються за освітньо-квалікаційним рівнем «магістр» та «спеціаліст» кваліфікації «інженер-механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробницгв.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 5 | 5 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001332 0001331 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-228938 Х-228939 Х-228940 Х-228941 Х-228942 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|