
>
Scientific and practical aspects of pectin and pectin products [Electronic resource] : monograph / I. Krapivnytska [et al.] ; National University of Food Technologies, State Biotechnological University, Sumy National Agrarian University. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 228 p. : il. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33162 (Репозиторій). - Bibliography : p. 215-227. - ISBN 978-617-7927-98-2
Переклад назви: Наукові та практичні аспекти пектину і пектинових продуктів
Ключові слова: pectin -- пектин -- natural polysaccharide -- природний полісахарид -- харчові технології -- food technologies --
Додаткові точки доступу:
Krapivnytska, I.
Ladyka, V.
Ianchyk, M.
Omelchenko, Svitlana
Melnyk, O.
Pertsevoy, Fedir
National University of Food Technologies
State Biotechnological University
Sumy National Agrarian University
Переклад назви: Наукові та практичні аспекти пектину і пектинових продуктів
Ключові слова: pectin -- пектин -- natural polysaccharide -- природний полісахарид -- харчові технології -- food technologies --
Додаткові точки доступу:
Krapivnytska, I.
Ladyka, V.
Ianchyk, M.
Omelchenko, Svitlana
Melnyk, O.
Pertsevoy, Fedir
National University of Food Technologies
State Biotechnological University
Sumy National Agrarian University
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 382 |