
>
Харчова безпечність в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення практ. занять з дисципліни Харчова безпечність в ресторанній індустрії для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. Б. Колесникова, Т. В. Черемська. - Харків : [б. в.], 2024. - 28 с. : табл. + дод. 12 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова безпечність -- пищевая безопасность -- харчові технології -- пищевые технологии -- поліпшення структури харчування -- улучшение структуры питания --
Анотація:
Методичні вказівки для практичних робіт з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» містять мету та завдання практичних занять, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдань до практичних робіт, а також рекомендовану літературу. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Колесникова, Марина Борисовна\авт.-уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова безпечність -- пищевая безопасность -- харчові технології -- пищевые технологии -- поліпшення структури харчування -- улучшение структуры питания --
Анотація:
Методичні вказівки для практичних робіт з дисципліни «Харчова безпечність в ресторанній індустрії» містять мету та завдання практичних занять, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдань до практичних робіт, а також рекомендовану літературу. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
Додаткові точки доступу:
Колесникова, Марина Борисовна\авт.-уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 101 |