
>
Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 156 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42233 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 130-131. - Б. ц.
Дод.: 132-155
Ключові слова: кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- захист кваліфікаційної роботи -- защита квалификационной работы -- вимоги до оформлення кваліфікаційни роботи -- требования к оформлению квалификационной работы --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Круглова, Олена Анатоліївна
Держ. біотехнол. ун-т
Дод.: 132-155
Ключові слова: кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- захист кваліфікаційної роботи -- защита квалификационной работы -- вимоги до оформлення кваліфікаційни роботи -- требования к оформлению квалификационной работы --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Круглова, Олена Анатоліївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 194 |