Світова готельно-ресторанна індустрія [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивчення дисципліни здобувачами другого (магістер.) рівня вищої освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік. - Харків : [б. в.], . - 26 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67779 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 23-24. - Б. ц.

Ключові слова: культура сервісу -- культура сервиса -- традиції харчування -- традиции питания -- індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства -- готелі -- отели -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия -- ресторани --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Світова готельно ресторанна індустрія» мають сприяти вдосконаленню знань та формуванню висококваліфікованих фахівців, які є конкурентоспроможними на сучасному ринку праці та здатні ефективно реалізовувати свої професійні знання у готельно-ресторанній індустрії, відповідно до європейських і світових стандартів
Додаткові точки доступу: