>
637.1(076)
П43
Погарська, Вікторія Вадимівна.Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі" [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2016. - 96 с. : іл., фот. - ISBN 978-966-637-827-2 : 65.00 грн., 100.00 грн.
Ключові слова: виробництво молока -- производство молока -- молочна промисловість -- молочная промышленность -- молочні продукти -- молочные продукты -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- оцінювання якості -- оценивание качества -- оцінка якості -- оценка качества -- переробка молока -- переработка молока -- технология отрасли -- технологія галузі -- харчові технології -- пищевые технологии -- 3333 --
Анотація:
Лабораторний практикум спрямований на закріплення теоретичних знань і отримання практичних навичок з відповідної технології галузі. Вивчення кожної технології проводиться за алгоритмом, що включає: оцінку якості сировини; розгляд та вивчення основних біохімічних, мікробіологічних, фізико-хімічних процесів, що відбуваються при виготовлені та зберіганні продуктів відповідно з молочної та плодоовочевої сировини.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна
Максимова, Надія Пилипівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
П43
Погарська, Вікторія Вадимівна.
| УДК | |
| 637.1(076) |
Ключові слова: виробництво молока -- производство молока -- молочна промисловість -- молочная промышленность -- молочні продукти -- молочные продукты -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- оцінювання якості -- оценивание качества -- оцінка якості -- оценка качества -- переробка молока -- переработка молока -- технология отрасли -- технологія галузі -- харчові технології -- пищевые технологии -- 3333 --
Анотація:
Лабораторний практикум спрямований на закріплення теоретичних знань і отримання практичних навичок з відповідної технології галузі. Вивчення кожної технології проводиться за алгоритмом, що включає: оцінку якості сировини; розгляд та вивчення основних біохімічних, мікробіологічних, фізико-хімічних процесів, що відбуваються при виготовлені та зберіганні продуктів відповідно з молочної та плодоовочевої сировини.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна
Максимова, Надія Пилипівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 6 | 6 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х- Х-230443 Х-230444 Х-230683 Х-231247 Х-233802 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|