.
Технологія харчових концентратів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спец. G13 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 80 с. - Бібліогр.: с. 80. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- сухі сніданки -- сухие завтраки -- безпека продукції -- безопасность продукции -- зберігання харчових продуктів -- технологія харчових концентратів -- профілактичне харчування -- профилактическое питание -- технология пищевых концентратов --
Анотація:
У навчальному посібнику наведено теоретичні положення з технології виробництва та асортименту харчоконцентратів, методів оцінки їх якості. Наведені дані сучасної нормативної та законодавчої бази щодо виробництва харчоконцентратів. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників харчоконцентратної галузі.
Додаткові точки доступу: