
>
Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості [Електронний ресурс] : монографія / О. І. черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 155 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21659 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 141-153 (157 назв)
Ключові слова: іч-сушіння -- ик-сушка -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- устаткування -- оборудование -- концентрування -- концентрирование -- теплові апарати -- тепловые аппараты -- конструкції -- конструкции --
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: іч-сушіння -- ик-сушка -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- устаткування -- оборудование -- концентрування -- концентрирование -- теплові апарати -- тепловые аппараты -- конструкції -- конструкции --
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232689 Х-232690 Х-232691 Х-233779 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 126 |
2 | Репозитарій |