Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину [Електронний ресурс] : монографія / О. Ю. Кошель [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 146 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58250 (Репозитарій). - Перелік умов. скор.: с. 5. - Бібліогр.: с. 105-144 (378 назв). - Б. ц.

Зміст:
Наукові передумови утворення молоковмісних термостабільних начинок з використанням желатину та трансглютамінази
Наукове обгрунтування технологічних параметрів одержання молоковмісної термостабільної начинки з використанням желатину
Розробка технології молоковмісної термостабільної начинки та харчової продукції з її використанням
Ключові слова: термостабільні начинки -- термостабильные начинки -- хімічний склад -- химический состав -- структури гелю -- структуры геля -- іч-спектри -- ик-спектры -- методи диференціально-скануючої калориметрії -- методы дифференциально-сканирующей калориметрии --
Анотація:
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (аналітичні та експериментальні дослідження) щодо технології термостабільної молоковмісної начинки на основі сухої суміші з використанням бінарної комбінації камедей ксантану та тари, желатину та трансглютамінази, що дозволяє отримати напівфабрикат високого ступеня готовності та тривалого терміну зберігання, а також готову начинку з регульованими термостабільними властивостями, високими споживчими характеристиками, поживною цінністю, низькою собівартістю для широкого асортименту кулінарної та кондитерської продукції. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою.
Додаткові точки доступу: