664(02.064)
Т38
Технологія структурованої продукції, одержаної методом іонотропного гелеутворення [Текст] : монографія / Є. П. Пивоваров [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 205 с. - ISBN 978-617-7927-26-5 : 60.00 грн.

УДК
664(02.064)
544.77.022.822(02.064)

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- структуровані аналоги -- структурированные аналоги -- альгінати -- альгинаты -- іонотропне гелеутворення -- кулінарія -- кулинария -- технологія приготування -- технология приготовления -- 3333 --
Анотація:
У монографії розглянуто технологію структурованої продукції, одержаної методом іонотропного гелеутворення.
Додаткові точки доступу: