>
664(02.064)
Т38
Технологія структурованої продукції, одержаної методом іонотропного гелеутворення [Текст] : монографія / Є. П. Пивоваров [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 205 с. - ISBN 978-617-7927-26-5 : 60.00 грн.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- структуровані аналоги -- структурированные аналоги -- альгінати -- альгинаты -- іонотропне гелеутворення -- кулінарія -- кулинария -- технологія приготування -- технология приготовления -- 3333 --
Анотація:
У монографії розглянуто технологію структурованої продукції, одержаної методом іонотропного гелеутворення.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Неклеса, Ольга Павлівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Т38
| УДК | |
| 664(02.064) | |
| 544.77.022.822(02.064) |
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- структуровані аналоги -- структурированные аналоги -- альгінати -- альгинаты -- іонотропне гелеутворення -- кулінарія -- кулинария -- технологія приготування -- технология приготовления -- 3333 --
Анотація:
У монографії розглянуто технологію структурованої продукції, одержаної методом іонотропного гелеутворення.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Неклеса, Ольга Павлівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-234072 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|