
>
664(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр аграр. освiти ; уклад.: І. М. Ощипок [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2011. - 26 с. - Бібліогр.: с. 25-26
Ключові слова: переробка -- переработка -- сировина -- сырье -- продукти -- продукты -- м'ясо -- мясо --
Додаткові точки доступу:
Ощипок, І. М.\уклад.\
Мартинюк, І. О.\уклад.\
Снєгур, Ф. М.\уклад.\
Медвєдева, О. А.\уклад.\
Машкін, В. І.\уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
З-14
УДК | |
664(073) |
Ключові слова: переробка -- переработка -- сировина -- сырье -- продукти -- продукты -- м'ясо -- мясо --
Додаткові точки доступу:
Ощипок, І. М.\уклад.\
Мартинюк, І. О.\уклад.\
Снєгур, Ф. М.\уклад.\
Медвєдева, О. А.\уклад.\
Машкін, В. І.\уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н б/н б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|