
>
Чорна, Марина Віталіївна.Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища [Текст] : монографія / М. В. Чорна, С. О. Зубков, О. Є. Чатченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Лідер, 2016. - 230 с. - Бібліогр.: с. 138-15. - ISBN 978-966-2732-62-7
Дод.: с. 155-229
Ключові слова: підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- попит -- спрос -- ринки кулінарної продукції -- рынки кулинарной продукции -- чинники формування попиту -- факторы формирования спроса -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность --
Додаткові точки доступу:
Зубков, Сергій Олександрович
Чатченко, Ольга Євгенівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Чорна, Марина Віталіївна.
Дод.: с. 155-229
Ключові слова: підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- попит -- спрос -- ринки кулінарної продукції -- рынки кулинарной продукции -- чинники формування попиту -- факторы формирования спроса -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность --
Додаткові точки доступу:
Зубков, Сергій Олександрович
Чатченко, Ольга Євгенівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230712 Х-230713 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 132 |