Контроль якості та безпеки продукції галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], . - 37 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33972 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 36. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- контроль якості -- контроль качества -- безпека продукції -- безопасность продукции -- технології хліба -- технологии хлеба -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты --
Додаткові точки доступу: