
>
Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 94 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21648 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 81-93 (181 назв). - ISBN 978-966-405-482-6
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання -- хранение -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- показники якості -- показатели качества -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження».
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання -- хранение -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- показники якості -- показатели качества -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження».
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232854 Х-232855 Х-232856 Х-233775 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 186 |