Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 94 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21648 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 81-93 (181 назв). - ISBN 978-966-405-482-6

Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання -- хранение -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- показники якості -- показатели качества -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження».
Додаткові точки доступу: