
>
Радченко, Анна Едуардівна.Культура харчування [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Е. Радченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 108 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35259 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 107
Зміст: >
Культура харчування як дисципліна що формує систему ціннісних орієнтацій студента. Історичні аспекти впливу харчування на еволюцію людини
Джерела зародження та розвитку харчування. Харчова карта світу. Світові моделі харчування
Культура харчування як фізіологічна потреба життєзабезпечення людини
Культура харчових раціонів
Харчування як елемент культури нації, філософської культури людства та емоційної сфери життя людини
Культура споживання їжі
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Радченко, Анна Едуардівна.
Культура харчування як дисципліна що формує систему ціннісних орієнтацій студента. Історичні аспекти впливу харчування на еволюцію людини
Джерела зародження та розвитку харчування. Харчова карта світу. Світові моделі харчування
Культура харчування як фізіологічна потреба життєзабезпечення людини
Культура харчових раціонів
Харчування як елемент культури нації, філософської культури людства та емоційної сфери життя людини
Культура споживання їжі
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 76 |