664.7(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія зберігання і переробки зерна (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр аграр. освіти ; авт.-уклад.: Н. М. Осокіна [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, . - 16 с. : табл. - Бібліогр.: с. 15

УДК
664.7(073)

Ключові слова: післязбиральна обробка -- послеуборочная обработка -- зберігання -- хранение -- консервування -- консервирование -- насіння -- семена -- рослинництво -- растениеводство -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- переробка -- переработка --
Додаткові точки доступу: