
>
Гринченко, Ольга Олексіївна.Конструювання харчової продукції [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко, А. М. Діхтярь ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 27 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67800 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 25-26. - Б. ц.
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- конструювання -- конструирование -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Конструювання харчової продукції» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти конструювання харчової продукції з урахуванням світових тенденцій. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку харчової промисловості та ресторанної індустрії, основні принципи методології конструювання харчової продукції. Встановлено переваги та відмінності існуючих моделей КХП у взаємозв’язку: з обсягами інвестицій; структурою (послідовне, паралельне та модульне конструювання); циклом (повний і неповний (пілотний)). Вивчено загальну схему КХП та розкрито послідовність, взаємозв’язок та взаємний вплив окремих етапів, критичні точки процесу КХП, принципи (технологічні, організаційні, забезпечення безпечності та ін.), які закладаються під час КХП. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
Гринченко, Ольга Олексіївна.
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- конструювання -- конструирование -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Конструювання харчової продукції» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні та прикладні аспекти конструювання харчової продукції з урахуванням світових тенденцій. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку харчової промисловості та ресторанної індустрії, основні принципи методології конструювання харчової продукції. Встановлено переваги та відмінності існуючих моделей КХП у взаємозв’язку: з обсягами інвестицій; структурою (послідовне, паралельне та модульне конструювання); циклом (повний і неповний (пілотний)). Вивчено загальну схему КХП та розкрито послідовність, взаємозв’язок та взаємний вплив окремих етапів, критичні точки процесу КХП, принципи (технологічні, організаційні, забезпечення безпечності та ін.), які закладаються під час КХП. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»», аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |